مشاوره حقوقی رایگان - آيا با توجه به کم شدن حقوق برای توقیف مهریه تعدیل اعسار مهریه امکان دارد و اینکه ممکنه رفع توقیف بشه

اول دادگاه های مهریه مرد گفته فقط یک ماشین دارم و حقوق و تمام
حکم ماهی یک نیم سکه اجرا شد ولی پرداخت نشد الان بعد دو سال از پرداخت نکردن مهریه و توقیف 1/4حقوق درخواست تعدیل مهریه برای همین کم شدن حقوق برای همین توقیف مهریه درخواست تعدیل اعسار داده و گفته فقط یک موتور دارم و 1400تومن البته با توقیف 1/4حقوق کلی قسط گرفته که حقوقش کم بشه و اسمی از ماشین نیاورده احتمالا فروخته خط های موبایلشم به نام برادر هاش زده بعد دادخواست ایا امکان رفع توقیف مهریه هست و همینطور تعدیل اعسار ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه بعد از حکم محکومیت مهریه خودرو اش را فروخته باشد جرم فرار ازدین مرتکب شده است.