مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

با سلام خدمت استاد عزیزم. بنده در سال 97 قرار خروج قانونی را از کشور داشتم. از طریق ماهواره با دفتر مهاجرتی آشنا شدم و بعد از مطرح کردن درخواستی بابت خروج قانونی جهت درمان با هم صحبت کردیم. بنده دارای مریضی صعب العلاج اعصاب روان هستم. خلاصه به بنده گفت مبلغ 000, 97,200 نود هفت میلیون دویست هزار تومان واریز کردم. بعد از مدتی تماس گرفت و مرا فریب داد و گفت برای صدور مجوز ویزا به یک حساب نیاز داریم که رمز دوم هم داشته باشه. من هم بی اطلاع از افکار فریبانه او حساب را باز و در اختیار او گذاشتم. و او شماره حساب مرا در اختیار افراد دیگری که قصد مهاجرت داشتن قرار می دهد. تا اینکه یک ماه از زمان افتتاح حسابم گذشته بود که یک نفر تماس گرفت و گفت که در حساب شما پول واریز کردم. تازه متوجه شدم که مرا فریب داده اند رمز دوم را قطع و ارتباط آنها با حساب قطع شد. و بنده کلاهبرداری آنها را به دادگاه اعلام کردم. و بعد از پیگیری فراوان متوجه شدم که در سالهای قبل نیز همین کلاهبرداری مهاجرتی را انجام داده اند و تمام پروندها سوابق آنها را جمع آوری و به دادگاه تحویل دادم. و افراد دیگری را مثل من فریب و از حساب آنها سواستفاده کرده‌اند. حال از سال 97 تا الآن کسانی که پول در حساب من واریز کردن مرا شکایت می کنند و ناگفته نماند که بنده پنج منع تعقیب از دادگاه برایم صادر شده و کارشناس حسابرس دادگستری نیز عدم برداشت من را تایید کرده است و از فتا شیراز و فتا کرج و آگاهی مرکزی تهران هم تبرعه شدم. حال اولاً چگونه کاری کنم که دیگر کسی شاکی من نشود دوما چگونه در دادگاه از خود دفاع کنم چون من همه سرمایه زندگیم را از دست داده ام و توانایی گرفتن وکیل را ندارم و همه درخواست اعسار تحریر و تأمین خواسته و حق هزینه وکیل و هزینه تاخیر مال میزنند لطفاً کمکم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز نگرانی شما قابل درک است در خصوص سوال اول باید گفت که شکایت مردم دست من و شما نیست و مادامی که کسی خود را متضرر از این اتفاق بداند می تواند از طریق دادگاه اقدام نماید................ اما سوال دوم شما بسیار کلی است دفاع شما در دادگاه بستگی به اظهارات طرفین و شواهد و مدارک دارد و فرمول کلی برای دفاع در دادگاه موجود نیست..... هر پرونده با پرونده دیگر کاملا متفاوت بوده و هر یک از وکلا نیز تکنیک های مختلفی برای دفاع در دادگاه دارند.