مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبردارى

سلام . سال ٩٦ توسط خانمى بنام ن.ف ( معلم تافل ) آشنا شدم كه به من گفت، ميتونه برام از دانشگاههاى اروپا پذيرش بگيره (بقول خودش توسط يک وكيل) اما براى شروع كار بايد سه ميليون پول بهش بدم كه منم به شماره كارتى كه داد كارت به كارت كردم و فقط تصوير واريز رو دارم. بعد يه كاغذ به من داد با عنوان قرارداد ، كه من امضا كردم و گفت و بعد ازينكه وكيل امضاش كنه نسخه مشترى رو به من خواهد داد.. اما الان دو سال و نيم هست نه تنها برام پذيرش نگرفت، كه فهميدم اصلا وكيلى در كار نيست و شخصى كه ميگه وكيله، شاگردش بوده .. چند روز پيش زنگ زدم ميگم تكليف من چيه، تلفن منو بلاک كرده، و ميگه كدوم قرارداد؟
من حماقت كردم بله نبايد به كسى كه نميشناختم اعتماد ميكردم. اما آيا از لحاظ قانونى من ميتونم با عنوان كلاهبردارى ازين خانم شكايت كنم يا نه؟ كه اقلا جلوى اين افراد رو قانون بگيره تا از عنوان "وكيل" به راحتى سواستفاده نكنند .. ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد ..

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

بله کلاهبرداری و اخاذی است و قابلیت پیگیری دارد

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام بله امکان شکایت وجود داره. و البته برای اثبات شاهد هم داشته باشید بهتر می ت نید ثابت کنید

یک وکیل

بله دقیقا عنوان مجرمانه کلاهبرداری رو دارند و میتونید