مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. حدود دو سال پیش برای مهاجرت اقدام کردیم. 16هزار یورو بنده پرداخت کردم و حدود 12 هزار یورو دوستم.
ولی طرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده و متواری شده.
تنها چند شماره از خودش و رابطینش و شماره کارت‌هایی که پول واریز کردم دارم.
آیا امیدی هست به گرفتنش؟

ممنونم از پاسختون

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام شکایت کنید اگر تحقیقات مقدماتی به خوبی انجام بگیرد انشاالله متهم یا متهمین شناسایی و مجازات خواهند شد. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir