مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نبودن کارگر و عدم پرداخت مزایای کارگری

سلام من 11 سال تو کار پرس کاری کار میکنم که هرچند سال یه خانه ای اجاره می‌کرد و کارگاهش می‌کرد الان نه بیمه دارم نه حق اولا و مزایای دیگر چون سنم 39 سال هست توان کارهای سنگین ندارم میتوانم بابت 11 سال کار بدون بیمه و حق اولاد و سنوات شکایت کرد لطفا توضح می‌فرماید.خیلی ممنون.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت مطالبات خود باید از طریق اداره کار اقدام گردد وبتوانید رابطه کارگر وکرافرمایی را محرز نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با دلایل استنادی به اداره کار علیه کارفرما شکایت مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
از طریق اداره کار علیه کارفرما در جهت مطالبات خویش اقدام به شکایت بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره کار مراجعه و پیگیری کنید