مشاوره حقوقی رایگان - درباره قرارداد

سلام خسته نباشید من بلوک برای ساختمان احتیاج داشتم از توی ... پیدا کردم رفتم به ادرس کارگاه باهاش قرارداد بستم پول هم دادم و گفت 4 روز دیگه حاضره بعد از یک ماه با هزار تا دروغ نصفی از سفارش را فرستاد الان هر چی زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده رفتم کارگاه بسته بود و من توی این مدت فقط به خاطر این اقا چقدر پول بنا دادم حالا میخام شکایت کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر تحویل کالا برای مخاطب ارسال و مهلتی عرفی تعیین بنمایید.