مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک از همسر

سلام پدرشوهرم زمینی به نام همسرم کردن برای ساختن خانه. اماشوهرم شرایط ساخت نداردچون دستش خالی هست و بنده ازارث که ازپدرم بهم رسیده میخوام زمین رو ازشوهرم خریداری کنم وخانه بسازم ومبلغ روبراشون واریزکنم آیا یک روزی میتواند زمین روازمن پس بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مبایعه نامه تنظیم و زمین را خریداری کنید بهتر است از پدر شوهرتان بخواهید به عنوان شاهد قرارداد را امضاء کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی آری امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا متضرر نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که به صورت قانونی زمین را خریداری کرده باشید مانند سایر خرید و فروش‌هاارتباطی ندارد حتماً از وکیل استفاده نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زن و شوهر نیز می‌توانند با یکدیگر معامله انجام دهند معامله قانونی

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

با سلام. اگر تحت عنوان عقد بیع از ایشان بخرید و مبایعه نامه تنظیم کنید و سپس اقدام به گرفتن سند رسمی بکنید نمیتواند پس بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به طور قانونی به شما منتقل شود خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قالب عقد بیع و پرداخت ثمن، زمین منتقل شود شوهر شما نمی‌تواند زمین را از شما پس بگیرد.
بهتر است ذیل قولنامه را شاهدین از جمله پدرشوهر امضاء نمایند و تنظیم مبایعه‌نامه از طریق دفتر اسناد رسمی صورت گیرد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر انتقالات رسمی و واقعی باشند، خیر

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام . بصورت ظاهری مشکلی ندارد اما حتما حتما قرارداد اولیه باید بررسی شود و مشاوره بگیرید از همه جوانب اگر مشکلی نبود امتقال بعدی انجام شود که خدایی نکرده هزینه نکنید و بعد متوجه بشید که از اول روشتان استباه بوده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از انتقال از طریق بیع و داشتن مستندات لازم در این خصوص خیر نمی تواند