مشاوره حقوقی رایگان - انتقال امتیاز آب و برق ملک

من مالک مغازه هستم و چند روز هست که از طریق دادگاه به خاطر اجاره بدون اجازه سرقفل دار مغازه رو با حکم تخلیه پس گرفتم
و الان میخوام بدونم که برای به نام زدن امتیاز آب و برق چه باید بکنم؟ برق 3 فاز گرفته بودند و امتیازات به نام سر قفل دار هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ادارات مربوطه مراجعه نمایید تا پرونده شما در آن اداره شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره برق با اسناد مالکیت و رای صادره پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ انشعاب از طریق اداره آب و اداره برق اقدام نمائید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام با حکم دادگاه و سند مالکیت به اداره برق و آب رفته و روند به نام زدن را انجام دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...با همان حکم و با مراجعه به ادارات مربوطه میتوانید اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با ارائه حکم دادگاه به ادارات مربوطه در خصوص انتقال اقدام نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام با در دست داشتن مستندات مالکیت ونیز احکامی که از دادگاه صادر شده به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه ودرخواست تغییر مالکیت را ثبت کنید موفق باشید.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید