مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ارث پدری ضامن

با سلام اگر کسی ضامن وام برای فردی شود و وام گیرنده اقساط خود را نپردازد ایا بانک میتواند ارث پدری ضامن را توقیف کند قابل ذکر است که ان مال ملک بوده و هنوز سند به نام پدر مرحوم ضامن است بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی وام گیرنده پرداخت نکند ضامن می‌بایست پرداخت کند و اموالش قفل می‌شود و در صورتی که مال به نام پدر مرحومش باشد قابل توقیف نیست و از سایر دارایی ضامن کسر می‌گردد