مشاوره حقوقی رایگان - مچ دست

با سلام مچ دست راست من در اثر تصادف از دوناحیه شکسته بعد از گذشت 4ماه پیش دکتر پزشک قانونی رفتم و ایشان برام 6/5درصد دیه نوشتن و گفتن تقریبا 60تومن میشه درصورتی ک شکستگی مچ دست 90تومنه آیا دکتر نباید دوتا شکستگی رو حساب کنند و هر کدوم 10درصدن
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. محاسبه دیه طبق نظریه پزشکی قانونی بااجرای احکام میباشد. چنانچه به میزان صدمات اعتراض دارید ، به دادگاه اعلام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد. متن نظریه کارشناسی به وکلا ارسال تا دقیق اظهارنظر کنند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میزان دیه شما بر اساس نظریه پزشکی قانونی و رای صادره از سوی دادگاه مشخص شده است در هر حال می‌توانید در موعد به آن اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظریه پزشکی قانونی و رای دادگاه اعتراض کنید