مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو معیوب

سلام. من تازه یک روز ماشین خریدم. متوجه شدم عقب ماشین تصادف داشته ولی خود فروشنده می‌گفت یه تصادف جزیی بوده اگزوز ماشین ایراد داشت بردم درست کنم متوجه شدم قسمت عقب صندوق کامل تعویض جلو ماشینم فشار داشته ولی شاسی جا نخورده. قسم آیه میخورد فنی ماشین سالمه. ولی متوجه شدم روغن سوزی داره. چکار کنم. به کسی کار بلد ماشین نشون دادم اینا رو گفته. و اینکه کیلومتر ماشین 175000 نشون میده. در صورتی که دیشب متوجه شدم میگن دستکاری کرده 3000000 کار کرده. سوالم اینکه میتونم به عنوان کلاهبردار ازش شکایت کنم. یا معامله فسخ کنم. ممنون از شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر حق فسخ دارید میتوانید قرارداد را فسخ کنید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به مبایعه نامه ای دارد که تحریر کرده اید میتوانید معامله را فسخ کنید یا ضرر و زیان ( ارش ) اخذ کنید