مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به قتل با چاقو

ازکلانتری متهمی اوردن مرکزترک اعتیادبه دستور قاضی. وموقع تحویل متهم سرباز گفته بود بازرسی زدم ازش چاقوگرفتم. وقتی کلانتری رفتن من ویک خدمتگزاردیگرکه میخواستیم ببریمش داخل اسایشگاه مرکزترک اعتیاد زورمیزدو میگفت من نمیروم هرکاری کردیم داخل نرفت بعدمتوجه شدایم تایک چاقو دژگه دستش هست وشروع به زدن خدمتگذارکرد وبلافاصله من رادوتا چاقو زدولی دیگه چاقوازدستش گرفته ام خلاصه زنگ به110زدیم امدن بردنش کلانتری ومن باان خدمت گزاریا،، 115فرستادن بیمارستان بعددادگاه وپزشکی قانونی کارهامون انجام دادیم ولی خدمتگذارچون ازناحیه نخاعی مشکل پیدا کرده بودکارپزشکی قانونی طول میکشید. کلانتری به من گفتن شمابرویدخبرتون میکنیم حالارفتم تااینکه پرونده من بسته شده حالا کاری میتونم. انجام بدم

پاسخ ها :

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام اگه رضایت در پرونده نداده باشید و پزشکی قانونی هم رفتین میتوانید برای گرفتن دیه اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مطالبه دیه کرده باشید و شکایت کرده اید پیگیری کنید تا پرونده به جریان بی افتد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید