مشاوره حقوقی رایگان - برگه اوراق کامیون

سلام یک کامیون بنز تک برگه اوراق صادر شده این کامیون مدل 1380میباشد این کامیون مزایده بود ودر تمام طول سال خوابیده بود حتی خط و خش ندارد و کاملا صفر و خشک هست آیا میشه برگه اوراق را لغو کرد حتی باتوجه به سنش فرسوده هم نیست حداقل بااین تورم اقتصاد ایران میتونه خدمت رسانی کند ممنون میشم راهنماییم کنین یعنی این خودرو در حد واردات خودرو های کارکرده خارجی نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به کارشناس مربوطه مراجعه نمایی سوال حقوقی نیست در خصوص موضوع می‌بایست به کاررسمی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید