مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام و وقت بخیر خدمت شما 17 سال دارم یک برادر 9 ساله و مادرم نیز دارای حقوق پدرم میباشد آیا امکان دارد برای کفالت اقدام کنم تا از آن طریق معاف خدمت شوم پدرم در 16 سالگی از دست دادم و فقط 2 برادر هستیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر می توانید از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دفترچه آماده به خدمت از دفتر پلیس بعلاوه ده بگیرید و مطالعه کنید و قسمت مربوط به کفالت مادر را پر کنید و مدارک لازم را تهیه کنید و به دفتر پلیس بعلاوه ده بدهید تا به سازمان نظام وظیفه ارسال کنند و بررسی شده نتیجه را اعلام نمایند