مشاوره حقوقی رایگان - پیام از طرف دادستانی

دارنده حساب بانکی به شماره

هویت شما از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات درنظر گرفته شده است.

این پیام امروز برام اومده
در صورتی ک من از این سایت دو سه سال هست استفاده نمیکنم ،باهاش قبلا چند باری تو سایت شرط بندی پول واریز و برداشت کردم ، الان چیکار کنم ؟!؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام باید هماهنگ کنید لایحه دفاعیه براتون تنظیم بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً رویه به این صورت است که می‌بایست داخل سایت ers ثبت نام نمایید سپس منتظر بمانید تا از دادسرای محل سکونت برای شما ابلاغ بیاید البته می‌توانید با مراجعه حضوری در تهران مسئله را زودتر انجام دهید اما این موارد بیشتر برای زمانی است که حساب مسدود شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا پیام هشدار می باشد
ولی پیگیر باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیگر به سایتهای شرطبندی وارد نشوید واین اخطار است اگر برای شما ابلاغیه ای آمد پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ کار نباید بکنی فقط وارد سایت شرطبندی نشو

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا هشدار است
اما امکان‌ بروز مشکل وجود دارد ‌تکرار نکنید؛
امکان‌تشکیل‌ پرونده وجود دارد و یا ممکن است تشکیل گردد…