مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام همسر بنده سال 1400 تصادف وبر اثر تصادف فرزند بنده فوت وهمسر مجروح شد که بیمه اسفند 1401 مبلغ 530 میلیون پرداخت کرد وچون تعداد فوتیها 3 نفر بودن همسر وفرزند راننده هم فوت شدن بر اساس رای دادگاه بایستی بیمه ماب التفاوت را پرداخت میکرد که با شکایت از بیمه وراننده موظف شدن که پرداخت کنن حتی شماره حساب هم از ما دریافت نمودن ولی بعداز 6 ماه از شکایت ماگذشته وپایان سال هم رسید ولی پرداختی صورت نگرفت آیا سال بعد بخوان پرداخت کنن به نرخ روز بایستی پرداخت کنن

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورت عدم پرداخت دیه از ناحيه شرکت بیمه و اینکه دیه بر مبنای درصد تعیین می گردد ، علی الاصول می بایست بر مبنای نرخ دیه جدید ، مبالغ به شما پرداخت گردد .

روح الله امینی

جناب آقای روح الله امینی :

سلام..اگر مبلغ دیه به صندوق یا حساب شما واریز نشده باشد ،الباقی به نرخ روز یا نرخ یوم الادا باید پرداخت شود..به اجرای احکام مراجعه کنید