مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سرقفلی

با سلام ملک تجاری طی یک صلح نامه معوض واگذار شده است در متن صلحنامه آمده دو‌نیم دانگ از شش دانگ یک باب خانه و دو باب مغازه با کلیه متعلقات تهاتر شده است و در رای دادگاه انتقال مالکیت دو دانگ و نیم ذکر شده است و در بنجاق دو دانگ و نیم از عرصه و عیان یک باب خانه که طبق کاربری آن یک واحد خیاطی و یک طبق پوشاک با جمیع توابع و متعلقات ذکر شده و در دفترخانه واگذار شده است، با توجه به این اسناد آیا سرقفلی این ملک تجاری هم واگذار شده طی این صلح و رای؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد صلح‌نامه و رأی دادگاه نیاز است که مورد مداقه قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع می باشد