مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار

با سلام خدمت وکلای معزز و محترم
اخوی اینجانب 14سال پیش محکوم به پرداخت 1430گرم طلا و خیانت در امانت محکوم شد و حبس خیانت در امانت را سپری کرد ولی بدهی پرداخت نشد،سال گذشته دوباره حکم جلب گرفتن و بازداشت شد،ولی وکیل گرفتیم وبا واخواهی ازاد شدن و دادخواست اعسار دادن ولی مورد قبول واقع نشد و اون هفته دوباره جلب شدن،سوالم از حضور انوراتان اینست که اولا کی میتونه دوباره دادخواست اعسار بده و دوم اینکه اگر دادخواست تنظیم و ارائه شود با سند ازاد میشن؟
اجرتون با خدای متعال سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اعسار رد شده مجدد اعسار دهید فعلا رد می‌شود مگر تغییر ملموسی در وضعیت وی ایجاد شود که باید مورد توجه قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست مجدد اعسار زمانی ممکن است که تغییری در اوضاع و احوال مالی اتفاق افتاده باشد‌.