مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس شخصی

باسلام به مدت یک ماه با یک آقا پسری بودم که قبلا از من خواستگاری کرده بود و جواب منفی گزفته بود به خاطر اصرار بیش از حدش که به او فرصت بدم شاید ازش خوشم بیادبدون اجازه خانوادم به اصرار اون اقا ما باهم ملاقات کردیم وطی این دیدارها کلی عکس دونفره گرفت
من هرکاری کردم از این آقا خوشم نیومد الان سه چهارماهه که بلاکش کردم
و قرار بود واسه یک نفر دیگر که دوستش دارم قبول کنم که این آقا عکس ها و پیامای اون دوران رو به خواستگارم نشون داده من آبروم رفته به من گفته اتیشت همین که به خانوادت نگفتم خداروشکر کن من چطوری میتونم عکسام و چت هامو از تو گوشی این آقا پاک کنم که دیگر تهدید نشوم و مکرر جلو خواستگارام ابروم رو نبرد؟ به کجا مراجعه کنم که خانواده ام متوجه نشوند و فقط میخوام عکس هام رو پیامام از تو گوشی اش حذف شوند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.