مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رد دعوی مجدد نفقه

با سلام. من دوران عقد هستم. نامزدم یک سال پیش دادخواست نفقه داد. با وجود این که اشاره به حق حبس کرده بود (ولی چون بد و پراکنده تایپ کرده بود) این دادخواست در رای بدوی و تجدید نظر رد شد.
یک ماه پیش دوباره دادخواست نفقه داد و من با لایحه‌ای توضیح دادم که یک بار به این پرونده رسیدگی شده و کارشناسی که پرونده به اون رجاع شده هم لایحه فرستاده که من یک بار این پرونده را رسیدگی کردم.
گویا قاضی متوجه اشتباهش (نادیده گرفتن حق حبس) در رای قبلی شده و شنیدم که شفاهاً گفته که چون تاریخ این دادخواست عوض شده، ماهیت پرونده جدید است و باید رسیدگی بشود. آیا این تغییر تاریخ در نفقه، ماده قانونی دارد یا قاضی غیر قانونی گفته؟ با استناد به نظر کارشناس هنوز میتونم اثبات کنم که پرونده همون قبلی هست؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر دلیل جدید بر تمکین بیاورد از آن زمان مستحق نفقه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه جرم مستمر است و مشمول مرور زمان نمی‌شود نیز مشمول امر مختوم نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفقه مشمول مرور زمان نمی‌شود