مشاوره حقوقی رایگان - زمین از بنیاد مسکن به عنوان معاوض گرفتم

سلام وخسته نباشید بند یک زمین از بنیاد مسکن به عنوان معوض زمین گرفتم و واگذاری وپروانه ساختمان گرفتم الان که شروع به کار کردم یک معارض پیدا شد که قبل یک سند به اسم دولت جمهوری اسلامی داره وهیچ مدرکی دیگه ای نداره نه پروانه نه قرارداد ونه واگذاری در زمین شهر نداره
لطفا بند رهنمایی کنید چکار باید بکنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرف دوم حقی بر زمین شما ندارد، به ایشان بفرمایید برو شکایت کن وقتی شکایت کرد، شما بنیاد مسکن را در جلسه اول جلب ثالث کن