مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد قولنامه خرید و فروش موتور

سلام وقت بخیر یک موتور سیکلت خریدارم
در قرار داد موتور سیکلت نوشته شده یک دستگاه موتور سیکلت با مشخصات زیر( شماره شاسی و شماره بدنه و پلاک موتور سیکلت) که کاملا درست بود معامله گردید و مبلغ 94تومن به فروشنده بصورت نقد اقساط پرداخت گردیده است.
در قسمت توضیحات نوشته شده که یک تیکه موتور سیکلت به همراه کلیه لوازم آن صحیح و سالم تحویل خریدار گردید . نوع پرداخت 37 تومن نقد و مابقی آن طی نه فقره چک به فروشنده پرداخت خواهد شد (در این قسمت هم تاریخ دقیق چک ها و مشخصات بانک صادر کننده چک نوشته شده است ).
در انتها هم یک کادر قرمز رنگ نوشته شده است که تحویل سند پس از تسویه حساب خواهد بود.
در ضمن در سایت نیرو موتور هم شماره شاسی و موتور به نام من خورده و کارت گارانتی هم به نام من خورده.
آیا در گرفتن برگ سبز موتور سیکلت از فروشنده به مشکل خواهم خورد و طبق این قرار داد فروشنده شش دانگ موتور سیکلت را در محضر به نام من خواهد زد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در قرارداد ضمانت اجرا در صورت عدم تحویل سند مالکیت تعیین نمایید