مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع و خالی نمودن حساب بانکی

سلام و وقت بخیر خدمت شما
دیروز 28 اسفند طی 2 مرحله حساب بانکی بنده به مبلغ 20 ملیون خالی شد، و پس از مسدود کردن حساب از طریق بانک،طرح شکایت را به دفاتر قضایی ارجاع دادم و تا الان پس از گذشت 24 ساعت ،هنوز داره سعی میکنه حسابمو خالی کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید، پول به حساب کسی که ریخته شده بهمراه شماره ی حساب شبا طبق پرینت بانکی همه رو دارم و به انضمام شکواییه تنظیمی از طریق دفاتر قضایی با ارسال پیامک تقدیم دادگاه شد.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه میفرمایید هنوز هم سعی در خالی کردن حساب شما دارد جای تامل دارد؟ از کجا میدانید که هنوز در حال عملیات مجرمانه است؟!!در هر حال فیشینگ حساب جرم است و مجازات دارد، منتظر روال رسیدگی باشید