مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ

عاجزانه ازتون در خواست کمک دارم با اعمال نفوذ زندگی را به روز سیاه نشانده اند بچه ام رو از دست دادم و تهمت های ناروا بهم نسبت دادند و با اعمال نفوذ در دستگاه قضایی دارند بیچاره ام می کنند تو رو به مروت و انسانیت تون کمکم کنید عاجزانه ازتون درخواست کمک دارم شرح ماجرا بسیار طولانی کمکم کنید التماس تون می کنم کمک کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

در صورت تمایل با ذکر دلایل موضوع رو تشریح کنید.مدارک تون رو چه جور میشه دید؟