مشاوره حقوقی رایگان - کوری خوندن برا طرف

سلام من داشتم از محل خدم رد میشدم. که یه پسرنبتا بزرگ برا من کوری میخورد ینی از یه جایی تا یه جایی منو صدا میزد و من اهمیت ندادم میدونستم دنبال شره بعدش نزدیک خونه بودم که جلو منو گرفت گفت چرا از اینور رد میشی بار اخرت باشه از این حرفا منو با دست حل داد دستشو پس زدم و راحمو ادامه دادم که یک قدم نشد خاست منو بندازه زمین ولی نشد و من یه مشت تو صورت طرف زدم و خاستم سریع برسم ب خانه که دعوا بدتر نشده که منو گرفت زد و دندان طرف مثل اینکه شکسته شده است و برادر ان طرف مثل اینکه سابقه دارد و الان دوتا انگشت دست بنده شکسته و تاریخ دوشنبه 28/12/1402 است که شب این اتفاق افتاد و بنده یه دوستی همراه خودم دارم که شاهد این اتفاق است اما زیر سن قانونی است و منم هنوز ب سن قانونی نرسیدم ایا شکایت کند چه میشود

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
به نظر می رسد بین شما ضرب و جرح اتفاق افتاده است. بنابراین هر دو طرف مقصرید و نسبت به صدمات دیگری مسئول هستید. اگر شکایت کند، شما هم می توانید شکایت کنید. اثبات شکایت هم راه های مختلفی دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نهایتا هر دو طرف به پرداخت دیه جراحات محکوم خواهند شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو طرف به پرداخت دیه جراحات محکوم خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه داندانش را باید پرداخت کنی و اگر شما شکایت کنید اوهم دیه انگشتان شمارا باید پرداخت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما بهتر از شکایت کنید به دلیل قدرت‌نمایی و ایجاد مزاحمت برای اطفال و نوجوانان علیه ایشان که در قانون مجازات نیز جرم انگاری شده است و با ایشان برخورد می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....