مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه کارشناسی

باسلام،اگر در تامین دلیل کارشناس درخواست هزینه اضافه کند ودادگاه قبول کند ولی خواهان آن راپرداخت نکند ،آیا خواهان می‌تواند بعد از گذشت چند ماه آن راپرداخت کرده وجواب کارشناس را دریافت کند،درصورتی که مورد کارشناسی محصول کشاورزی بوده وبا گذشت فصل از بین رفته وخوانده درصورت اعتراض به کارشناسی چون باگذشت زمان مورد شکایت از بین رفته تکلیفش چیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله به شرطی که کارشناس ، موضوع را کارشناسی کرده باشد
قرار تامین دلیل قابل اعتراض نیست
نظریه کارشناسی تامین دلیل در شورا قابل اعتراض نیست
ولی اگر در دادگاه بر اساس نظریه کارشناسی تامین دلیل ، دادخواست اقامه گردد طرف مقابل میتواند درخواست هیات کارشناسی را نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تامین دلیل باشد هر زمان می‌تواند هزینه کارشناسی را پرداخت کند تا انجام شود اما اگر در اثنای رسیدگی ارجاع به امر کارشناس شده باشد در مهلت زمان قانونی مشخصی باید آن هزینه را پرداخت نماید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در دادگاه بر اساس نظریه کارشناسی تامین دلیل ، دادخواست اقامه گردد طرف مقابل میتواند درخواست هیات کارشناسی را نماید اگر مورد کارشناسی از بین رفته باشد بستگی به نظر قاضی دارد که آنرا جز ادله قرار دهد یا خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر کارشناسی از اعداد دلایل خارج شده است