مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام
من مغازه دار هستم یکی از مشتری ها که خانم است امد و مبلغ ششصد هزار تومان قرض خواست و من دادم و حالا بعد از مدتی شوهر ان زن امده و مرا تهدید کرده چرا به زن من پول دادی چه رابطه ای داری که این پول رو دادی
من قصد کمک داشتم و اصلا چنین دیدگاهی که نباید به زن قرض میدادم را نمیدانستم الان تکلیف من چیست طرف رفته کلانتری از من شکایت کرده

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،از قبل زن را می‌شناختی؟کسی که الکی به زن ناشناس پول نمیده