مشاوره حقوقی رایگان - نقد کردم مبلغ به روز چک سال 1394 از فرد متواری

با عرض سلام و تبریک سال نواینجانب درسال1394مبلغ صدمیلیون تومان به یکی از دوستان نامرد دادم که در قبال آن یک چک بدون تاریخ از ایشان گرفتم که قرار شد بعد از سه ماه آنرا نقد کنم که بعداز مدتی ایشان که کارمند نیروی انتظامی بود پس از اخذ مرخصی دیگر برنگشت متواری شد حال ادرس اوراپیداکردم در خارج کشور میباشد آیا میتوانم از طریق پلیس اینترپل بگیرم؟واگر پیداشد چون تاریخ نزده میتونم.مطالبه معادل به روز کنم یعنی تاریخ چک راهمان سال94 بزنم آیاازنظرقانون معنی وحودندارد که چک را تاریخ بزنم به همان سال 94ممنون سپاسگزارم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام ابتدا لازم است در چک تاریخ درج ومبادرت به ارائه چک به بانک ونسبت به اخذ گواهی عدم پرداخت اقدام نمائید ودر فرآیند رسیدگی ومطالبه وجه چک به اضافه تاخیر تائدیه از تاریخ صدور چک اقدام کنید در صورتی که موفق به اخذ حکم از دادگاه شدید سپس در مرحله اجرا قادر خواهید بود از طریق پلیس اینتر پل اقدامات اجرائی را با ترجمه حکم پیگیر کنید موفق باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در خصوص امور مالی اصولا همکاری نمیکنند