مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

باسلام وسپاس از خدمات قضایی دادراه و وکلای ارجمند
بنده با دوست برادرم شراکتی کبابی زدیم تمام لوازم مغازه برای من بود و فقط کار کردن از ایشان البته مغازه را بدون ودیعه و یا پرداخت اجاره به نام ایشان اجاره شده بود، قراردادی نوشته نشد بخاطر رفت و آمد و شناخت ولی برادرانم و همسرم و زن برادرم شاهد هستن و اسناد پول خرید لوازم که ازطریق بانک فرستادم را دارم، بعد ازگذشت 2ماه گفتن پول اجناس مغازه رو به بنده بدهند ولی قبول نکردم و تمامی دستگاه‌ها و هرچیزی که درمغازه داشتم به جایی انتقال دادم،موقع حساب سود این مدت از گرفتن پرینت دستگاه پوز که به نام خودشان بود خودداری کرده و با چندتا کاغذ که نوشته بودن و قبض های پوز حساب انجام شد و برای این 2ماه که تقریبا بیش از 100 میلیون فروش داشتیم فقط 7 م 600 تومان به بنده تعلق گرفت و هرکاری کردم پرینت بانکی نگرفت،آیا با وجود شاهد عینی میتونم شکایت کنم و تمام سهمم رو بگیرم، لازم به ذکر است قراربراین بود سود حاصل به صورت 50، 50 تقسیم شود ولی باچندین نفر مشورت کردم گفتن حتی 1سهم از 10 سهم نصیب بنده نشده،سپاسگزارم برای ارزشی که برای مردم وما قائل هستید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بله شما حق طرح مطالبه حقوق خود را دارید که لازم است موضوع مطالبه شما دردادخواست با خواسته اثبات شراکت ومطالبه سهم وحصه سود حاصله را مطالبه کنید ودرخواست استعلام واخذ پرینت تراکنش های حساب را علاوه بر ثبت نام شهود در ستون مخصوص بعنوان دلیل در ستون دلائل مرقوم کنید موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید دادخواست اثبات شراکت طرح نموده و مطالبه سود دوران مشارکت را درخواست دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت کنید و درخواست کارشناس حسابرسی مطرح نمایید