مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد

سلام خسته نباشید
من سال 96از همسرم جدا شدم. یه دختر 10ساله دارم و حضانتش با منه. از سال 96تا الان جز نفقه دخترم چیزی نداده. حق اولاد دخترمو نمیده. ایا حق دارم شکایت کنم؟ که حق اولادو ازش بگیرم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که در فرآیند طلاق تعهد به عدم مطالبه نفقه نداده باشید حق مطالبه نفقه جاریه فرزندا را دارید موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح دادخواست مطالبه نفقه فرزند مشترک را خواهید داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه همان حق اولاد است که در حال پرداخت است و شکایتی متصور نیست