مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام . یکی از دوستان قدیمی که بنگاه دار است به من گفتن که یک قطعه زمین سند دار هست که بیا بخرش .از طرفی این بنگاه دار با شخصی بنام فروشنده همدست میشوند و چون فروشنده از بنگاه دار پولی می‌خواسته من را تو بنگاه کشوندند و گفتن سند داره و ... مبایعه نوشته شد و بعد فهمیدیم که زمین مال کسی دیگه است و آره ساخت و ساز می‌کنه و خلاصه بنگاه دار چون شاکی هم از این اون داشته بعنوان کلاهبرداری میره زندان و الان با وثیقه آزاده . کشف الفساد صورت گرفته و فروش مال غیر انجام دادن . من شکایت کردم الزام به سند و... از هر دو نفر ولی واسطه فرستادن و مهلت خواستن . ولی دارن زمان میخرن و حاضر نیستند پول را به نرخ روز به من پرداخت کنند . چه مدارکی لازم است تا من پرونده رو تکمیل کنم و یا وکیل بگیرم ؟ خود بنگاه دار بنگاه آن پلمپ شده . ازش چک صیادی خواستم وضعیتش قرمزه . خودش اذعان کرده من پول را برداشتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام برای تسریع در رسیدگی ترجیحاً طرح شکایت با موضوع کلاهبرداری وفروش مال غیر علیه دوست بنگاه دار شما وهمدستشان اقدام کنید وبنحو جدی پرونده را پیگیری کنید وبه هیچ وجه فرصت را از دست ندهید ؛ مدارک لازم مبایعه نامه فروش یک قطعه زمین به شما وبه شخصی که قبل ویا بعد از شما مجدد فروخته اند.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید