مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نمودن محجوریت و حکم اش از سال 62

باسلام احتراما اینجانب ک.س قیم و همسر اقای ف.خ که در سال گذشته بعلت معلولیت و بیماری شخصی بدون اطلاع ما وی را به شعبه اول دادگاه رشتخوار برای ضمانت مجرمی بنام ع.ق اورده و چون مسئول اعمالش نبوده بدون اگاهی ضامن شده و دادگاه محترم هم استعلامی از اداره سرپرستی مشهد نگرفته و تازگی حساب حقوقی و درمانی اش را مسدود کردند مدتی است بستری و قرنطینه است و من هم نفس تنگی و آسم دارم میخواهم قیم نامه و حکم را با ارسال پستی یا الکترونیکی به دادگاه محترم بفرستم که ضمانتش را که طبق قوانین حجر بی ثابت و بی ارزش است ابطال و حسابش را رفع مسدودی فرمایند با تشکر همسر و قیم ف.خ تقدیم به مقام دادستان رشتخوار

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام به نظر می آید باتوجه به عدم امکان حضور شما به عنوان قیم بهتر است به وکیلی دادگستری وکالت بدهید تا او ابطال نماید