مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام
اگر فرد متهم قبل از صدور حکم، در جلسه دادگاه توسط شخصی به قتل برسد چه اتفاقی می‌افتد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرار موقوفی تعقیب توسط بازپرس پرونده صادر می‌گردد در صورتی که جرم دارای جنبه خصوصی ا وجه مالی نیست می‌باشد یا ضرر و زیان ناشی از جرم داشته می‌توانید علیه وراث آن را مطالبه کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. قرار موقوفی تعقیب صادر میشود. اگر جرم ارتکاب یافته توسط متوفی دارای جنبه مالی باشد شاکی میتواند از ورثه مطالبه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ان ‌شخص قصاص شده
متهم نسبت به مجازات کیفری منتفی مسؤلیت حقوقی به قوت خود باقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در قدیم به نحو دقیق جواب داده شده است.