مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حذف وقت نظارت پرونده قبل از موعد تعیین شده

سلام.وقت نظارت پرونده من در دادگاه کیفری دو چهارم اردیبهشت 1403 بوده ولی در تاریخ چهارم فروردین 1403 وقت نظارت تعیین شده در سامانه ثنا حذف شده وقت دیگری هم تعیین نشده است چیکار باید بکنم .تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتماً اقدام دیگری مانند صدور رای یاقرار روی پرونده صادر شده می‌توانید به شعبه مراجعه و علت را جویا شوید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. پرونده جهت تصمیم گیری قاضی آماده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما منتظر ابلاغ باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدامی از سوی شما لازم نیست و وقت نظارت به زمان‌بندی شعبه ارتباط دارد.