مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

پرداخت افت قیمت ماشین به فرد زیان دیده به چه صورت است؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ادارات بیمه عموماً افت قیمت خودرو را رداخت نمی‌کنند مگر اینکه به موجب حکم قطعی دادگاه بتوانید دادگاه را مجاب به پرداخت خسارت توسط شرکت بیمه نمایید البته بعضی قضات سبت به آن رای می‌دهند و بعضی دیگر پرداخت آن را به عهده راننده مقصر ی‌دانند
البته خودرو باید بر اساس قیمت متعارف خودرو ایرانی افت قیمتش محاسبه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تامین دلیل گردد و آنگاه دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا دادخواست به خواسته تأمین دلیل از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد تا میزان دقیق افت قیمت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص گردد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته‌ مطالبه خسارت مبنی بر افت قیمت خودرو به انضمام مطالبه خسارات دادرسی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.