مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند صلح توسط وکیل بدون اطلاع موکل

سلام وقت بخیر،بنده وکالت فروش (بلاعزل) 3دانگ از یک واحد آپارتمانی رو که بنامم بود رو در تاریخ 1401/02/11 به نام همسرم به ثبت رساندم
همچنین در مورخ 1401/11/26 وکالت طلاق (بلاعزل) تنظیم و به ثبت رساندم.
در ادامه در مورخ 1402/10/12 ایشان بدون حضور بنده و بدون هیچگونه اطلاعی، صرفا با داشتن وکالتنانه و به شکل کاملا قانونی ، سند صلح نامه غیر عمری با موضوع صلح : دریافت مبلغ 35 میلیون تومان بصورت وجه نقد از ایشان توسط اینجانب در عوض فروش 3 دانگ از آپارتمان فوق الذکر تنظیم و به ثبت میرسونن.
1)آیا راهی وجود داره برای اثبات بی اطلاعی بنده از کل واقعه؟
2)آیا ایشون نباید یک رسیدی برای پرداخت مبلغ 35 میلیون تومن داشته باشند ؟ یا حداقل رسید دستی با امضائ بنده رو در قبال این مبلغ داشته باشند؟
(فایل pdf از مستندات موجود میباشد.درصورت لزوم خدمتتان ارسال میگردد) باتشکر.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید مطالبه حساب زمان تصدی وکالت را از ایشان به موجب دادخواست مطالبه کنید
یا می‌توانید اگر آن مبلغ بسیار ناچیز است به واسطه عدم رعایت مصلحت موکل و عدم رعایت غبطه ایشان معامله را باطل اعلام و اعلام بطلان آن را از دادگاه بخواهید باید اسناد و مدارک و ارزش آپارتمان بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رعایت مصلحت موکل نشده است فلذا اقدام انجام شده از سوی وکیل، نافذ نیست و موکل می‌تواند سند ثبت شده را از طریق دادگاه ابطال نماید‌.
در نظر داشته باشید اگر وکالت انجام شده از نظر دادگاه، ظهور در انتقال داشته باشد و یا در متن وکالت‌نامه به عباراتی اشاره شده باشد که این اختیار را به وکیل داده باشد به نظر می‌رسد که سند رسمی اشاره شده در متن پرسش، قابل ابطال نباشد.