مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده

سلام وقت بخیر
من با رفیقم سال 99 با موتور تصادف کردیم ایشون رفت شکایت کرد
الان 1403 ابلاغیه اومده
میخام بدونم اگه اون پیگیر نشده باشه این امکان داره که دادگاه خودش برای تعیین تکلیف ابلاغ داده باشه و این که حدودا دیه یک پا که شکسته و پلاتین داخلش گذاشتن چقدره
و اگر شخص نتونه اونو پرداخت کنه چه اتفاقی می افته

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتماً پرونده را پیگیری کرده و قراره جلب به دادرسی صادر و شما را خواستن د
تعیین دقیق دیه توسط پزشکی قانونی انجام می‌گردد ولی به نظر حداقل تا 5 درصد دیه کامل باشد
در صورت عدم پرداخت اموال شخص توقیف و در صورتی که مالی نداشته باشد ه زندان می‌رود مگر آنکه قبل از آن اعسار از پرداخت محکوم و به را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان درصد دیه بر عهده پزشکی قانونی می‌باشد.
از سوی دیگر اگر از سوی شاکی پیگیری صورت نگیرد دادگاه ابلاغیه صادر نخواهد نمود.