مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

سلام 2روزپیش توی دعوادوتادوست نوجوان15ساله باهم درگیرشدن یکیشون چاقوی جیبی داشت ب پشت دوستش زده خراش برداشته2یا3تابخیه برداشته میشه بگیددیه ی این جرم چقدره؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به احتمال زیاد دامیه ی‌باشد که دو درصد دیه کامل باشد بسته به تعداد جراحات البته دقیق‌تر را پزشکی قانونی تعیین می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پزشکی قانونی صلاحیت تعیین میزان دقیق دیه را دارد.