مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

سلام 2روزپیش توی دعوادوتادوست نوجوان15ساله باهم درگیرشدن یکیشون چاقوی جیبی داشت ب پشت دوستش زده خراش برداشته2یا3تابخیه برداشته میشه بگیددیه ی این جرم چقدره؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میزان دیه توسط پزشکان انونی تعیین می‌گردد در صورت معاینه توسط ایشان دیه با اصطلاحات اص تعریف و تعیین می‌گردد و در صورت لزوم اعلام می‌دارند جهت معاینه مجدد ظرف فلان روز اقدام نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله در گذشته طرح شده است و پاسخ‌دهی صورت گرفته است.