مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خدمت وکلای عزیز شخصی وکیل گرفته وکیل معمولی که کارای اداری درمورد ثبت سند ملکی رابرایش انجام بده آن وکیل 13000000میلیون تومان گرفته پول هم سه مرحله به کارتش ریخته شده وکالت هم کاری بوده ومحضری حالا یک سال است کاری انجام نداده وامروز‌وفردا میکنه میخان پول راازش پس بگیرن باید چه کارکنند هیج جایی هم قید نشده که‌ بهش پول دادند

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر وکالت قابل فسخ است فورا به وسیله اظهارنامه و مراجعه به دفتر اسناد رسمی نظیم کننده وکالت‌نامه مراجعه و قرارداد وکالت فسخ گردد سپس به همراه وجوه واریزی آن وکالت‌نامه دادخواست استرداد وجوه به واسطه فیش‌های واریزی و وکالت‌نامه موصوف و مطالبه ضرر و زیان ناشی از عدم انجام تعهد ی‌توان اقدام کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
ابتدا الزام وی را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد پرینت حساب بانکی، مشخص خواهد شد که مبلغ به حساب بانکی وکیل واریز شده است فلذا به استناد این مدرک، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.