مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین با سفته

سلام من برای فروش ماشینم از یه پسر زیر 18 سال سفته گرفتم و مبلغ سفته از مبلغ معامله بیشتره من میتونم نتیجه بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فرد زیر 18 سال قانوناً بالغ محسوب اما غیر رشید است و نمی‌تواند تعهدات مالی به ضرر خود بر عهده بگیرد آن سفته ممکن است با ایراد عدم اهلیت صادر کننده مواجه گردد اگر ضامن دارد می‌توانید علیه ضامن اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است اصولا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصولاً شخص زیر سن 18 سال سفیه است مگر اینکه حکم رشد داشته باشد فلذا معامله انجام شده با این شخص اِشکال دارد و دارای اعتبار قانونی نمی‌باشد.