مشاوره حقوقی رایگان - زمین

باسلام و احترام
یک زمین موروثی به تصرف یکی از وارثین در آمده حدود15سال پیش در همان موقع شکایت انجام شد و دادگاه به نفع ما حکم داد ولی به دلیل تهدید و ...از سوی وارث(تصرف کننده)زمین را از وارث نگرفتیم و اقدامی انجام ندادیم ایا الان بعد 15سال باز باید شکایت کنیم یا نه و شما برای گرفتن زمین از دست وارث چه روشی را پیشنهاد می دهید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا باید حکم شما بررسی گردد حکم کیفری بوده یا حقوقی بعضی جرایم کیفری دارای مرور زمان هستند در موارد حقوقی می‌توان حتی و با وجود گذشت 15 سال از صدور حکم قطعی دادگاه مطالبه اجرای حکم را از دادگاه محل صادر کننده رای نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد حکم صادر شده در 15 سال پیش، نسبت به اجرای حکم اقدام بفرمائید.