مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من 2ساله ازدواج کردم خانمم 6ماه بیشتر نموند. و رفت خونه پدرش اون اهل ی استان دیگر است .ومن استان دیگر . ولی عقد نکاح تو شهر من بود. میخواستم بدونم اگه بخواد برای مهریه و نفقه اقدام کنه می‌تونه توی شهر خودش اقدام کنه ؟ واگر من اعتراض بزنم باید بیاد اینجا اقدام کنه هم برا نفقه هم مهریه هم طلاق ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نه مطابق قانون حمایت از خانواده زوجه می‌تواند از همان جا نیز اقدام نماید مگر برای مهریه که محل وقوع عقد و اداره اجرای مهریه شهرمحل عقد باید اقدام کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسرتان برای مهریه می‌بایست به دفترخانه ازدواجی که عقد در آنجا منعقد شده است مراجعه نماید و به عبارت دیگر از طریق محل وقوع عقد و اداره اجرای مهریه شهر محل عقد بایستی اقدام شود.
در مورد نفقه و سایر دعاوی، زوجه می‌تواند از استان خودش اقدام نماید.