مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام وقت بخیر من چکی که گرفتم خوابوندم به حسابم حالا چک پول نشده من باید برم برگشت بزنم یا خود بانک پیگیری میکنه

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فوراگواهی عدم پرداخت چک را از بانک اخذ کنید و دادخواست مطالبه وجه وتامین خواسته با وصف اجرا قبل از ابلاغ اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت اخذ گواهی عدم پرداخت و اقدام حقوقی بعدی باید به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به بانک مراجعه نمائید و گواهینامه عدم پرداخت چک را دریافت نمائید.
سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمائید و دادخواست به خواسته‌های درخواست صدور اجرائیه نسبت به چک بلامحل و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را به ثبت برسانید.