مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کمیته امداد بخاطر چک برگشتی

با سلام مبلغ 23میلیون تومان چک برگشتی دارم بخاطر بیماری صعب العلاج و نداشتن هیچ درآمدی جز یارانه و مستمری کمیته امداد امروز کل حساب هام مسدود شده آیا حساب یارانه‌ ومستمری کمیته امداد نیز مسدود می‌شود اگر مسدود شد راه حلش چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده درخواست رفع توقیف بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مسدود خواهد ماند تا پرداخت بدهی یا رضایت داین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مسدود می‌شود
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و باید تأدیه گردد.