مشاوره حقوقی رایگان - نحوه درخواست اعسار دیه

سلام و خسته نباشید. برای برادر من به خاطر دعوا دیه بریدن حدود 400میلیون و ما توان پرداخت دیه رو نداریم میخاستم بدونم برای درخواست اعسار اگر خودم شخصا انجام بدم بدون وکیل امکان موفقیت هست یا حتما باید وکیل بگیریم چون وکیل هم ده میلیون میخاد و این مبلغ فعلا در دست من نیست.
و مراحل درخواستش رو اگر بگید ممنون میشم‌.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید انجام دهید و با تنظیم‌ استشهادیه و ارسال آن تقاضای اعسار نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر عمدی بوده باید ظرف یک سال از جنایت بپردازه و اگر شبه عمد بوده دو سال از صدور حکم طی 2 قسط. اگر مالی ازش پیدا نشه قسطهای سبک می برند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه را که نمی‌توان پیش بینی نمود اما اعسار می‌توانید انجام دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی دقیق نمی باشد و به عوامل متعددی بستگی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید و دو نفر شاهد مرد حداقل معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودتان می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اعسار خود را ثبت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما نمی‌توانید در امور قضایی دخالت کنید برادر شما می‌تواند وکیل بگیرد و دادخواست اعسار تقدیم نماید نیز خودش هم شخصاً می‌تواند این دادخواست را تقدیم نموده و از اعسارش دفاع کند