مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من وخانومم از دادگاه حکم عدم سازش گرفتیم برای طلاق توافقی و مهریه ابراشده ولی خانم به آزمایش بارداری نرفتن و وقت دادگاه که 3 ماه بود تمام شده ایا بنده میتونم درخواست طلاق کنم و چون مهریه ابرا شده و در دادگاه خانومم اعلام کرده که هیچ ادعای مالی ندارد و در حکم هم امده ایا میتوانن بعد از درخواست طلاق بنده اقدام به گرفتن مهریه و... کنن ؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مهریه بعد از ابرا قابلیت بازگشت و مطالبه ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر تمام توافقات ضمن سازش به طلاق از بین می رود و روز از نو و روزی از نو