مشاوره حقوقی رایگان - سلام ، ثبت شکواییه مزاحمت و اعاده حیثیت

شخص مورد نظر در غیاب اینجانب برای خانواده ام ایجاد مزاحمت های خارج از منافی عفت و بدنبال آن تهدید ، وحشت و استرس بوجود آورده و حال که به مقاصد شیطانی خود نرسیده از جهات قانونی من و خانواده را تحت فشار گذاشته ، مثلأ : بطور دائم برای بنده دادخواست و شکواییه ثبت میکند و با وجود رد پیاپی دادخواست هایش از مجامع محترم قضایی باز هم دست برنداشته ، لطفأ راهنمایی فرمایید. با سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید از نامبرده شکایت کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

راهکار قانونی در دعوای حقوقی تامین دعوای واهی است و در دعاوی کیفری هم ممکن است موضوع مشمول افترا شود در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق مشاوره تلفنی سایت تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اقدام به ثبت شکایت علیه ایشان نمایید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید