مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ریزش ساختمان روی خودرو

سلام
سنگی از نمای ساختمان روی خودروی بنده افتاده و خسارت وارد کرده.
روی دیوار علامت خطر ریزش ساختمان یا علامت های مشابه گذاشته نشده بود.خواستم بدونم از نظر قانونی مسئولیت پرداخت خسارت بر عهده ی مالک ساختمان هست یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله مالک ساختمان مسئول است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا دادخواست تامین دلیل ثبت نمایید تا موضوع توسط کارشناس برسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری باید دیه و یا خسارتی وجود داشته باشد وفق قاعده عام مسولیت مدنی و لاضرر جبران گردد
شما باید ورود خسارت از آن مکان را اثبات نمایید