مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلاق

سلام من 14 سال ازدواج کردم 2 تا دختر دارم شوهرم از اول اخلاقش بد بود دست بزن داره
فقط میخواهد بزند حرفی بشه چیزی بشه به خانواده من فحش میده فحش بد به بچه هاش داد میزنه میزن آنها را دعوت میکن گاهی میره سر کار ووقتی خانه است فقط دستور همه کاری برایش انجام بدهند یک ذره کمک نمی‌کند همش میگه پا من بمالید بدنم بمالید اگر مالید خرجی بهتان میدم مثلا خرید پوشاک نمیده چند سال ما همش از خواهر لباس هاش میگیریم خورد و خوراک اندک همش میگه هر چیزی می‌خواهید بابد پای من بمالید کلا اذیتم میکنه یک ذره محبت نمیکنه منم دیگه طاقت زندگی ندارم نماز و روزه نمیگیره حمام نمیره

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از مشاورین خانواده راهنمایی بگیرید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد این موارد می توانید عسر و حرج خود را اثبات کرده و طلاق بگیرید.
می توانید مهریه و نفقه خود را هم از ایشان بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند را بدهید.
اگر 6 ماه ندهد می توانید دادخواست طلاق و مهریه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید برای دریافت خود و فرزندانتان اقدام به ثبت دادخواست مطالبه نفقه نمایید در خصوص سایر موارد نیز موضوع قابل شکایت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای طلاق باید عسروحرج در دادگاه ثابت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دادخواست متناسب مطرح گردد....

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نماز و روزه ایشان دخلی به شرایط کنونی ندارد، اگر ناراضی هستید مختار به زندگی جدا البته بدون نفقه هستید